'Mah World




Kampung Part 2 :)
Tuesday, February 7, 2012 | 0 Gossip
Annyeong Guys:)

Photobucket

Kampung Part 2 ? Mane Part 1 ? Kalau nak bace Part 1, [ Klik Sini ]  . Okayy . Kite straight to the tajukk --'
Ica pelik dgn parent ica nih . Cuti 4 hari lahh dye nak balik kampung . Cuti seminggu mase tu tak nak pulak balik kampung . Ahhh :/ mamposs lah . Tak kesahh pungg :3

Flight 
- Kali ni ica balik kampung naik Kapal Terbangg :) Shiuu . Mase nak naik kapal terbang,pramugari tu mintak Kad pengenalan (13tahun ke atas ) and surat beranak (13tahun kebawah) . Mase Pramugari tu mintak,mak ica baru teringat yg dye tertinggal surat beranak adek ica . Waduh waduh >.<  
Dekat 
And then pramugari tu suruh report polis . Ayah ica pun report polis dkt pejabat polis berdekatan dgn KLIA  Dekatt je . Kalau jalan kaki,5 minit tak sampai .


Kakak aku tak reti pakai shawl --' Gedikk nk pakai jugak . Aku pergi pakai tudung bawal watlek je  ^^(Y). 

Game
- Aku ade cousin . Dorang ni baru darjah 5 (kembar seiras) dan Mereka lelaki :) Seumur hidup,dorang tak pernah main PSP/PS2 dan sama erti dgnnya --' Kesian kann ? dorang tak dak Astro dkt rumah . Biaselah orang kampung . Kali ni balek kampung,adek ica bawah lah PS2 dye tuhh . Sampai je dkt kampung,teross main . Cousin ica tu pun join lah main sekali . Mase cousin ica main,semua orang gelak . Nak tau sebab ape ? Tgk gambar dkt bawah (Y)

 -Mase nk start main game,badan dye macam biase je . 

- Mase nak kawal bola,cer korang tgk bahu dye . Senget semacam --'

- Ahaaa !? Punyelah khusyuk main game sampai terkangkang mcm tuh . 
Ekceli,dye nak kawal/sepak bola . Pasal tu lah kaki dye macam tuhh . 
Pelik sungguh --'



Jalan-Jalan
- Hari kedua dekat kampungg,tersangat lah boring sbb tak dak astro & internet . So,cousin ica ajak lah pegi tesco . Ica pun ikot lahh  :)  Ouh lupe !? Dye lelaki >.< ahahaha . Dye belomm kahwin tapi sudah berpunye ^^ Dye tak sehensem Choi siwon XD Ahahahaha .  Don't juged a book by its cover lah bebeh :) Ingat tuu . Dye tersangatlah baik & kelakar :) 
Mase nk belikan mainan untuk budak kecik dlm gambar tu, terjumpe la Seorg akak nihh . 
Dye tanye lah umur ica berape . Lepastu ica jawablah '13tahun' . Pastu akak tu buat muke terkejut . 
Dalam hati 'Apasl akak nihh . tetibe je buat muke terkejot. Pang kang ! ' . And then akak tu ckp dkt cousin ica tu 'Ingatkan 16tahun'
Akak ni ponn . Agak agaklah 16tahun. 13tahun cukup lah weiii --' 
Akak tu kwn kpd cousin ica tu :)


Kipas

 - Sepanjang ica dok kt kampung,tak perasan pulakk kipas dkt rumah tuh antik *antiklah sangat . Nak tengok mcm mane rupe kipass tu ? 

Ape bande yg antik sgt ? Korang tengokk lah kipas tu punye pemegang *err .. pemegang ke name bende tu . 
Hahaha . Antik ke bagi korang ? Ica ckp antik sbb jarang jumpe kipas yg pemegang dye panjangg mcm tu . Kalau salah,jangan marah ^^



Sudu & Garfu :)
- Orang kampung dkt kampung ica dh maju wookk . Makan roti canai gune sudu & garfu :) Kadang kadang makan nasi pon gune sude & garfu . 

Kboii :) opss !? sebelum terlupe,Happy Belated Birthday Kyuhyun :)

Labels:




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.