'Mah World




SambungSambung Cerite :>
Saturday, January 14, 2012 | 0 Gossip
Photobucket
Lame tak update blog !? hiuu . Acctually,tahun ni ica hanya boleh bukak internet 3 kali seminggu sahaja . Saya bukan pelajar PMR mahupun SPM . Saya baru tingkatan 1 bukk :> Ni semua pasal kakak ica lah ni !? die pegi ckp dkt mama yg tingkatan 1 susah !? so, mama pon tak bagi ica online selalu >.< 
Okeyy cukup :> kite straight to the point !?
Pada hari bla bla bla , ica & fathi (izz) , bermain satu permainan yg agakk gile --' . Chett !? jgn berfikirann buruk :>
Kiteorang main sambung sambung cerite je sebenarnye (dkt fb) tak de lah gile sgtt kann ? Nak tgk tak kepintaran kiteorg menyambung cerite ? scroll ke bawah please :>







Ahahahaha :>  
Cerite ni timbul bile ica post status "Muntah aku warne pink & putih . Lepas tu aku nk jual muntah aku tu sebagai air bandung " . Lepas tu fathi tu komen "Nnti polis tangkap kau sebab jual muntah kau . Ramai yg keracunan makanan sbb minuman kau tu " Lebih kurang mcm ni lah ayat dye . Ekceli , ica nk screenshot komen & status tu . Tapi tak jumpe la pulakk >.< maaflah yee :> 
merepekk kot cerite kiteorg buat nihh >.< Last sekali , ica tak sambung sbb tak hade idea . Fathi ni pandai sgt . Budakk cemerlanglah katekann :> Bakal ustazah tuu . Hikhokhikhok -..-

-Hari ni hari palinggg gembire !? ayah ica belikan handphone baru :> ngeh ngeh
Iwani : Handphone aku sebijik mcm kau . Cume phone aku warne pinkk .
#Jelly takk ? 
-  One more thing, ica dpt berite yg nenek siwon dh meninggal dunia >.<
Kesian suami ica --'




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.