'Mah World




Perlu Ke ??
Tuesday, December 13, 2011 | 0 Gossip

Annyeong chingu(s)

Heyyo . korang ape khabar hah ? lame tak hapdate blog berhabuk nih . rindu la pulak >.<
Aceli ica tak update blog sbb sebok 'edit' kan blog kwn :D . Yeah,saye mmg baik . knp ? jelly ?
Tak payah nk jelly sgt lah kann . 
enough !! dah lari tajuk pulak >.< 
sejak 2 tiga hari nih , ramai pulak yg hantar event & games request kt fb ica --'
menyampah tahu !!
korang nk tau byk mane event tuh ?! tgk screenshot di bawah :D



















Hambek kau! . kenape lah korang buat event bagai nih . nampak sgt sape yg buat event 'tolong follow blog & like pages ' tu kemaruk followers & Likers >.<
Naseb baik ica buat ape yg korang nak . Baik kan ! (muntah cepat --') 
tapi ade dua tiga event ica tak buat :p malas kayy . 

Lagi satu , 'Games request'
fuhh! . mmg byk mintak request . Tapi satu pon ica tak accept or tolong --' . Untuk pengetahuan korang , ica mmg tak minat main game online . buang mase je . baik ica edit blog capok ni . ade jugak kebaikannye 
Tambahan lagi , kt fb ade games yg tengah famous sekarang nih iaitu 'Sim social'  . mmg ramai lah main game tu . 
Nk tengok tak games request yg ica dapt ? tgk la kt bawah nih .








Sebenarnye byk lagi . Ica malas nk upload byk byk . dah la internet lembab mcm vavi --' . Ica merayu sgt sgt , jgn lah hantar lagi bende alah tuh . Kalau korang hantar pon , ica tak kan main game merepek tuh . Waste time je >.<  
K. tu je nk share :)
Bye fellas 


Lagi 18 hari ni sekolah ! . Omaigadd --'










Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.