'Mah World




suke sgt bwat aku nangis !
Monday, November 7, 2011 | 1 Gossip




hui hui ! 
dah lame tak update blog yg berhabuk ni kann ?
mmg pown !  tak dak mase dheer !
sebok dgn raya haji tahun ni ! 
besar kan tajuk entri kali ni .
ica bkn nangis pasal boiprengg or whatever !
ica nangis pasal kawan baik ni hah !
kawan ica ni pandai , putih , baik ! dye ni pown ade blog !
kalau korang sudi follow la blog dye kt sini
korang nak tau tak ape yg dye tules ?
bace kat sini 
ya ALLAH!
jangan lah kau tarik nyawa kawan aku nih !
bagi la dye dapat result dulu !
dye mmg pernah kutuk aku kt belakang , 
tapi , aku tak kesah sbb dye kawan aku !
tak pasal-pasal ica menangis kt kuantan semalam sbb teringat kan izzah ni hah !
risau ica dibuatnye ! 
ica tak nak kehilangan izzah !!!!!!
walaupun baru tahun ni ica rapat dgn dye !
setahun tak cukup bagi ica ! 
walaupun bagi kau ica bkn kawan baik kau , 
but, kau tetap kawan baik aku ! 
kalau kau meninggal , aku akan ziarah kubur kau setiap tahun ! 
banyak jasa yg kau telah buat dekat aku .. antaranya ;

1- kau tolong aku dlm matapelajaran maths ..
2-kau bagi tips-tips pasal blog kt aku 
3- kau lah yg suke gelak bile aku bwat lawak ( walaupun tak lawak )
4. kau selalu support aku !
5 . selalu bagi idea pasal blog 
6- kau bagi isi-isi penting untuk bwat karangan bm 
dan banyak lagi jasa kau cuma aku tak senaraikan je ;D
lastly , 
aku doakan kau panjang umur !
aminn ! 






Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.