'Mah World




Bola Oh Bola ♥
Monday, November 21, 2011 | 2 Gossip
choi siwon Pictures, Images and Photos
Lepas habes je 'match' , 
terus masuk bilik dgn gembire !
#Rujuk Gambar di atas 


Annyeong guys
best tgk bola ??? mestilah best kann !!
riuh rendah rumah aku macam kat pasar malam =='
korang camne lak ?
99%  post pasal bola kt fb ! .. terbaik dheer !















5 cukup ! tak payah byk-2 #mlas nk upload gamba maklumlah internet mcm siput vavi la katekan --'
so how indonesia ? MalingSia yg kau panggil nih dah menang ! 
tak payah nk nangis II ... 
ica panas je bile bace gossip kat news feed ica pasal indonesia mengutuk malaysia .. 
akhirnye , malaysia menang jugak !
padan muke kau 'indon'
Mase perlawanan berlangsung , muke org indon mcm org asli doh ! 
sekarang semua dah terbukti bahawa sang HARIMAU MUDA tampak lagi hebat dari garuDADA muda
dah sudah ! jgn mengutuk lagi ..

 ica tertarik dgn lagu kt bawah nih 


Akibat geram sgt dgn indonesia , habis barangII di rumah ica hancur antaranya =



 Sepanjang 'match' , ica pegang je hanger ni !
kalau malaysia tak gol , ica akan pukol lantai or dinding !
sampai hanger ni hancuss ! --'
Ade lagi bahagianII hanger tu yg tak jumpe .. ntah mane lah bahagian tu melayang =='
#Ica pon tak tau knp ica pegang hager tu  btw, jgn pedulikan muke yg tak cunss tu :D


Yang ni pulak abg ica yg bwat !
mase indon gol , dye pegi baling 'remote controll' tuh ,
buang tebiat ke ? naseb baik tak rosak ! 
kalau rosak terpaksa beli remote baru ! dah la remote astro mahal ..
grr --'



I love Harimau Malaya
Ade org indon kerana kekalahan mereka >,<
itulah padahnye sbb mengutuk malaysia
ALLAH itu maha ADIL :D




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.