'Mah World




stop calling me ' z_ _ _ _ ' !
Friday, October 21, 2011 | 3 Gossip


#CAMTU LAH MUKE ICA KALAU DORANG EJEK ICA :D



helo - helo :D
fuhh !  ica bengang btol hari ni ... 
bdk kat kelas ica ni menguji kesabaran btol lah !
dorang suke sgt panggil name ica ' z_ _ _ ' 
name ica " ica " bkn "z _ _ _ _ " lah bodoh !
mentang-2 aku slalu chat ngan dye kat fb ,
korang nak panggil aku dgn name dye ...
bodoh btol lhaa ! 
tak semestinye kalau aku chat ngan dye , aku suke dye ! 
aku sebenarnye tak suke mencarut nih tapi, korang yg bwat aku mencarut .
dye tu lelaki aku , aku ni perempuan !
name aku ngan dye jauh beza lah .. 
kalau esok aku tak layan korang maksudnye aku masih marah kat korang !
asal aku cite pasal dye je , mesti korang perli aku , 
aku cite pasal dye je bkn aku cite yg aku suke dye !
" weyh , besar nnti kau bagi name anak kau nik al ....... tau " <----- ade makhluk allah ni ckp kat aku face to face semalam ... suke sgt bwat aku bengang kann ?
mampos kau lah !
aku malas nak layan ....
tu je nk share ... 
malas nak tulis byk-2 
hati ica tgh membara mcm api nih !
tak de mood 
k baii  >,<









Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.