'Mah World




mrs. taggie datang :D
Thursday, October 27, 2011 | 2 Gossip

#siwon tengah call ica tuh :D


annyeong chingu's
ica dpt tag dri 'shin hara' ...
ica pon tgh boring neh , so boleh lah jawab soalan yg dye tanye :D


about me 
-name : nur arissa farhanis 
-12 years old 
-lives in kuala kubu bharu 
-likes to sing :D 
-hate 'kpop haters' 
-seorg yg suke gelak & gile-2 sikit 
-suke makan semua makanan kecuali tauhu 
-sayang sgt-2 dkt kawan-2 & choi siwon #hehehe :D
-seorg pemalu 
- mempunyai suara yg agak kuat ( mase menjerit ) dan membuatkan kwn-2 sakit telinga =,=
- suke berblogging & tak suke berdendam ( ye lah tu )


soalan dari shin hara :
1. Artis korea atau malaysia ? pilih satu je 
- artis korea sbb dorang hensem,suare sdp ,byk tenaga mase menari ..
2. bende first korang nak cakap dekat artis yg korang minat bila jumpa face to face ?
- ' Can I Be Your Girlfriend? ' #Ehek 
3.elektrik & air ? mane lebih penting ?
- air sbb tanpa air kite tak akan hidup // yeke ?
4.apa yg anda tak tahu tentang diri anda ?
- bakat 
5.alat muzik yg korang tahu main 
- tak de // tak minat sgt nk main alat muzik nih 
6.siapa yg korang tengah fikirkan sekarang nih ?
`- mr. siwon & diri sendiri ..
7.kalau org nk rompak korang , ape korang nak ckp kt perompak tu ?
- woi , tak de keje ke nk merompak org hah ? cbe cari keje yg halal sikit ... ( berceramah dpn dye ) // kalau boleh lah 
8 . sejarah hitam dalam hidup ..
- jatuh dekat dalam bilik guru mase bilik guru tu penuh dgn guru .. semua guru pandang dgn muke yg nk tergelak // ayat berputar belit -,-
9-terangkan serba sedikit tentang bias korang sekarang nih ...
- err =,= ... tak de bias lagi selain choi siwon #rekaan semata-mata :D
10.kalau org offer nk pergi konsert super show secara free ,korang nk pegi tak ?
- free ? nak sgt sangat :D
11. seronok tak jawab soalan hara ? kalau tk seronok buat buat seronok boleh ?
- exited gile nk jawab soalan nih ! // first time org tanye soalan kt ica ...:D

okeyh ! my turn pulak :

1.  sape artis korea or malaysia or english yg korang minat? berikan sebab :D
2. air dan makanan .. mane lebih penting bagi anda ?
3. ceritakan kenangan manis korang semase skolah rendah .!
4. sehari berape kali korang online facebook ?
5. seminggu berape kali korang update blog ?
6. 3 bende yg korang paling sayang 
7. kalau korang dapat RM 12000 , ape yg korang akan bwat dgn duit tu ?
8. apakah impian korang ?
9. korang akan gembira bila ?
10. family,friends,boyfriend ? mane lebih penting ..
11. best tak jawab soalan dari arissa ? kalau tak suke pown tak pe =,=

tag untuk kakak-2 yg cun & adek-2 yg cute :










Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.