'Mah World




hari usahawan muda
Friday, October 7, 2011 | 0 Gossip




* same tak ? heheheh ! 



hey peeps ! 
dah lame rase nye tak update blog nih !
korang ape khabar ?  sihat tak ?
ica alhamdulillah sihat !
okeyh , kite straight to the point ... 

...................................................................................................................................

pada 6 oktober 2011 , 
sekolah ica ade bwat hari usahawan muda ... 
hari usahawan mude tu ape ye ?
hari usahawan muda tu ialah hari  untuk bdk-2 tahun enam menjual makanan atau ape-2 je di kawasan skolah je ! 
cikgu-2  akan membahagikan kiteorg kpd beberape kumpulan ... 
antara kumpulannye ialah :
kumpulan menjual  western food 
kumpulan menjual air minuman 
kumpulan menjual ais krim 
kumpulan menjual rojak 
kumpulan menjual mee goreng 
dan sebagainye .............
..........................................................................................................................

dengan rasminya ica  |  anie  | hannan | megat | kok mendapat kumpulan yg menjual western food 
gembira seyhh !
what ?
tak tau western food tu ape ?
western food tu dalam bahasa melayu ialah makanan barat ..
makannan barat pon tak tau ?
makanan barat tu macam nugget , kentang goreng & dll ...
paham tak ?
sebelom tu , korang nak tgk gamba takk?
sila scroll ke bawah !

................................................................................................

 on the way  untuk memasak mee goreng ~
sedap gila .. 
yg tengah pgang botol sos cili tu  ' pn . norhayati '


 yang ni gerai ais krim .. laris seyh jualannya 
* sorry gamba terbalik ..
yg tengah mencedok ais krim tu 'pn azrinah '
 yg ni gerai rojak 
boleh tahan rase nye ~

 jeng-3
yg ni baru la gerai 'western food '
* yg tgh angkat tangan & memakai jam bewarna tu ialah ' ica ' ..
tak nampak muke .. ( sedih )


yang ni gerai kupon ~
untuk pengtahuan korang , hari usahwan muda nih ,
kalau nak beli makanan , kena gune kupon ..
kupon nih berharga 3 ringgit .

......................................................................................................................
 tangan pon lenguh menaip setiap perkataan ,
kepala pon sudah pening sbb asyik menghadap lappy je ,
ica chow dulu ..
B to the Y to the E  



Labels:




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.