'Mah World




CAMPING
Friday, October 7, 2011 | 1 Gossip




* kenapelah kau cute sgt siwon oii !


HEY PEEPS  ^_^
korang sihat ? da makan ke blom ? 
#BajetCaringKonon ... 
okeyh sudah ... kite straight to the point....
....................................................................................................................................................
hari ni nak share sikit pasal perkhemahan kat skolah ... sebenarnye dah lame perkhemahan tuh tapi ica baru nak cite skrang sbb tak de mase nak update blog nih ha ... abg ica asyik gune lappy nih je ..
lappy dye tak nak gune !  huishh !  ...  I think perkhemahan tahun adalah perkhemahan yg palinggggg bosan & tak adventure langsung !  

.....................................................................................................................................................
kalau korang nak tau la kan ... skolah ica tuh telah wujud mase zaman jepun dulu wehh .... 
bangunan skolah nampak uzur tapi ,masih kuat .,.. yeah !
ramai bdk kelas ica tak pegi sbb takut , mak tak bagi  & dll ... 
bdk pompuan klas ica sikit je pon pegi iaitu ica | afina | anie | pe'ah | adila | aini | nj husna | nj hannan ... 
8 org je ... sikit kannn .. fathiyyatill  & iwani  tak pegi sbb 'ntah'  lupe deh ...
...................................................................................................................................................... 

kiteorg kena sampai kat skolah pukol 3 ptg camtu ( jumaat ) .... ica | anie sampai tepat pukol 3 ptg .. da samapai skolah ,kiteorg daftar diri pastu letak bag kat dpn kelas .... untuk pengetahuna korang kiteorg tak tidor kat khemah tapi tidur kat kelas .. bdk pompuan tidur kat kelas 5 bestari & 5 pintar ( tingkat atas ) ...
laki lak tidur kat klas 6 pintar & 6 bestari ( tingkat bawah ) ... macam bukan perkehemahan je kann ? ...
pastu ustaz ckp bdk laki tak boleh jejakkan kaki mereka kat tangga menuju ke tempat tido pompuan .... 
hahahaha  .. padan muke ....

.....................................................................................................................................................

pada pukol 6 ptg ,cikgu suroh kiteorg  mandi .... mandi kat tandas yg berbau ... bwekkk ..
kiteorg mandi pakai kain batik seyhh .. kiteorg serbu tandas dan menyebabkan tandas sempit dan banjir ... 
banjir ?  banjir ?  banjir dgn org la maksudnye .. hadoyaii =,=
kiteorg terpaksa mandi kerbau tau tak .. sbb ramai yg memekak kat luar tandas suroh cepat ! 
diaorg ingat kiteorg nih robot ka ? 

..............................................................................................................................................
lepas mandi teos solat berjemaah ... ramai yg belom mandi mase solat sbb tak sempat ... hahahah ..
paadan muke .. sape suroh lambat mandi !
opss !  lupe nak cakap ...
kiteorg makan dulu sebelum mandi ... kiteorg makan dalam pukol 5.50 ptg camtu ...
* lepas solat kiteorg bace yassin .. 

...................................................................................................................................................

habis je bacaan yassin , cikgu ckp bdk pompuan yg beragama islam tido kat surau manakala bdk india & cina 
tido kat bilik s.a.l. 
sebelom tido , kawan ica ade cite hantu .. nak tau tak cite tu ? bace kat bawah nih
" dulu mase kakak afina berkhemah kat skolah , kakak afina terdengar ade org main caklempong kat bilik muzik  ... tak kan la ade org main caklempong tengah malam ... ica dah nak terkencing mase dye cite ..
seram sejuk je ..
setiap skolah ade hantu kowt ...

.................................................................................................................................................
esok nye , kiteorg bangun pukol 5.00 ptg pagi !
awal nye lah ... ica tak mandi sbb sejuk .... bkn ica sorang je tak mandi , ramai jugak lhaa ..
kiteorg gosok gigi & basuh muke sudah memadai kann ...

..................................................................................................................................................
pukol 6 pg kiteorg berkumpol di perhimpunan sbb nak bwat senaman pagi ...
kiteorg bwat poco-2 , senamrobic & mcam-2 lagi ..
lepas senaman kiteorg sarapan !
sedap makanannye =)

..............................................................................................................................................
 tangan pon dah lenguh menaip ....
penat memikirkan perkataan yg gramatis # eceh !
okeyh tu je ..
B to the Y to the E

Labels: ,




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.