'Mah World




pencuri ~
Saturday, September 24, 2011 | 3 Gossip

helo peeps `
esok skolah kann ... hish .. benci nye ...
kalaulah ica tak bersekolah agame,dah lame ica tak datang esok... tapi esok ade peperiksaan yg besar kat skolah agame iaitu PSRA ... huhu.. peperiksaan nye lebih susah drpd UPSR.. susah gile ,lebih-2 lagi periksa tajwid & bahasa arab .. mase trial meleleh air liur mase nak menjawab soala-2 nye ~
ehh ... tertukar topik pulak.. ica bkn nak cerita pasal PSRA pown... okeyh-2
kite straight to the ampang point ...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pada 14 september 2011 iaitu mase peperikssan UPSR , ica membawa duit  sebanyak RM60 tunai ke sekolah sbb nak bayar duit van , nak bayar duit YG ( majalah korea ) dan banyak lagi ....
ica letak dompet ica yg bewrna pink ... dalam purse tu ade IC , gamba siwonnie ( my hubby ) , surah al-dhuha , kad ptptn , and duit sebanyak RM 60 .....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
purse tuh ica letak dalam bag domokun pastu icA terus pergi dewan untuk menjawab soalan UPSR .....
sebelum pergi dewan , ica dah zip bag tu ....
dalam dua jam setengah , peperiksaan pada hari itu dah tamat ... ica pon masok la klas untuk
 makan-2 , berehat & berbual-2 ... pastu tetibe kawan ica yg bername kok dtg ...
ica tanye la dye " nak ape kok ? ... pastu dye jwab " aku nak duit buku YG " ....
ica pon ambik bag domokun ,bukak zip and cari purse ica... lepas dah dapat purse tuh , ice bukak la ...
mase ica bukak tetibe dalam dompet tu tak de duit tu ... licin je... nasib baik IC ,KAD PTPTN , GAMBA SIWONNIE AND SURAH AL-DHUHA msih ade dalam dompet tuh .... bijak jugak pencuri tuh .... dye ambek duit je ... hish ... dah la dye ambek semua...

+++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


naseb baik ica tak nangis mase tu .... sabar je la kann ... sape la yg curi duit tu ....
kalau nak sgt duit tuh , mintak la elok-2... insyaallah ica bagi.. tapi bkn semua la ...
bukan sekali ica kena rompak ,tapi dah dua kali ... dulu duit RM4 ica hilang ... ica bwat tak tawu je la sbb 4
 ringgit je ...


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 
 notakakisaye : kalau ica jumpe sape yg curi duit ica tu ,
                       ica nak sekeh-2 kepale dye ... padan muke... hahahaha ~

okeyh tu je...
B to the Y to the E
bye ~

Labels: , ,




Le Navigate

Posts About Links The Bias



I'm in love with Choi Siwon ▲
ArissaFarhanis♥


Chatters


Credits
Basecode by Chocolettha.
Template by Aina Hanani.
Colors by Colorpicker.
Images by We ♥ It.